Posted in Buss, Fiji, Gjørme, Mud-pool, Reise, Sydhavsøy

FeejeeExperience dag 4

Siste dag, og vi kunne sove lenge. Skulle ikke kjøre før klokka 10. Endte med at vi allikevel våknet før 0800 og gikk til frokost. Vår hyggelige servitør/bartender i fra i går kveld, som muligens hadde mer østrogen i kroppen enn de fleste kvinner, ønska oss velkommen.

Nesten samtlige frokoster (som har vært inkludert), både på Tonga og her, har vært egg (i en eller annen form) og toast. Og nå begynner jeg å bli litt lei akkurat den comboen.

Vi tok lunsj på McD i dag – helt greit, det smaker det samme her som hjemme.

Neste stop var på en Mud-Pool og Hot-Spring. Jeg hadde ikke filla snøring på at de hadde varme kilder her, men det har de. Gjørma var som gjørme flest, gjørme. Lukta vondt og var klissete å kline utover seg. (Jeg hadde ikke kamera for hånden, men noen har lovt å sende meg bilde av dette for publisering – men ikke hold pusten, for vi aaaaner ikke når det dukker opp). Etter vi hadde smurt oss inn, og gjørmen fikk stivne, så bar det ut i det skitne kalde bassenget. Vi vassa ut, og så snart vi sto med vann til livet, så sto vi til kneskålene i ekkel gjørme. Vi skrubba av oss den driten, og det tok altfor lang tid og for mye innsats, det var rett og slett ekkelt. Da vi var sånn passe rene, så måtte vi ut i det varme bassenget, sikten der var på godt under 3 cm (så rent var det ikke), men temperaturen var på ca 40 grader celsius. Det var vanskelig og komme seg uti, men når vi først var der var det ok.

Hele bunten drømte om en årntlig dusj!

Dusjene som var der, var bare solvarmet regnvann, og det var tomt når det var vår tur. Faen!

Dette var slutten på 4 flotte dager med denne flotte gjengen på bildet under. Resten av kvelden bytta vi på å dusje på hotellet for å bli kvitt restene av gjørma!

Leave a comment